CSR/CoC

Kao jedna od kategorija među žestokim alkoholnim pićima, rakija je deo istorije, tradicije i kulturnog nasleđa Balkana i cilj je da je, kao takvu, postavimo ravnopravno sa globalnim kategorijama, kao što su viski, rum ili džin. Svesno preuzimajući rizik prilikom odabira imena brenda i vodeći se zakonima marketinga, odlučili smo se za ime koje privlači pažnju i izdvaja proizvod u moru sličnih. Iz tog razloga, integralni deo naziva “Šamar” je i nastavak – “rakija koja miluje”, upravo sa idejom da pokažemo kako rakija nije nužno uzrok grubosti i nasilja, već da, kada se konzumira odgovorno, može postati vrlo sofisticirana kategorija. Iz tog razloga, “Šamar” rakija predstavlja pažljivo odabranu kombinaciju voća, šljive i dunje, pri čemu se vodilo računa da kvalitet ne bude narušen smanjenim procentom alkohola. Pristupom rakiji na ovaj način trudimo se da i na međunarodnom tržištu promenimo svest o tradicionalnom alkoholnom piću sa ovih prostora i učinimo ga privlačnijim stranim potrošačima.

Kao brend, mi smo usmereni na zajednicu širokoumnih i odgovornih potrošača. Naša komunikacija je okrenuta svima koji se prepoznaju u ovome, bez obzira na pol, starost i ostale atribute koji na bilo koji način unose podele među ljude. Naša misija je da “Šamar” rakija postane adektvatan izbor pića u kome se uživa u društvu, uz mnoštovo ponuđenih predloga i ukusa za kozumaciju, a u kojima svako može pronaći nešto za sebe.

DA LI STE PUNOLETNI?

Morate biti punoletni kako biste pristupili web sajtu. Ovaj web sajt koristi kolačiće. Ulaskom na web sajt, prihvatate Uslove Korišćenja.

Sadržaj na našem web sajtu namenjen je isključivo punoletnim osobama.
Kao proizvođač i distributer alkoholnih pića, Prime Spirits vas poziva na odgovornu konzumaciju.
Brendovi koji su objavljeni na ovom web sajtu su registrovani zaštitnim znakovima njihovih vlasnika.